NAROČANJE IN INFORMACIJE
info@regen50.si

Naravna in učinkovita rešitev za Prostato,
Urinarne težave, Potenco, Libido in Vitalnost

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge imageprostate

REGEN50 in REGEN50 STRONG sta učinkovita zaradi svoje visoke kakovosti in posebnega načina pridobivanja surovin iz katerih sta narejena. Formulacije obeh izdelkov sestavljajo izjemno veliko rastlinskih izvlečkov ter vitaminov, mineralov in antioksidantov. Na trgu obstaja veliko izdelkov za podobne namene, vendar samo kapsule REGEN50 in REGEN50 STRONG vsebujejo tako veliko količino aktivnih, 100% naravnih sestavin v pravilnem in učinkovitem razmerju visoke kakovosti in kvalitete ekstrakcije. Vse sestavine in končni izdelki so prestali strog nadzor kakovosti in varnosti. Izdelki Nutrilago REGEN50 se proizvajajo v EU, Nemčiji po ISO 9001, HACCP, GMP in brez GSO. Ne vsebujejo sestavin živalskega izvora in so primerne za vegetarijance in vegane.

Nutrilago REGEN50 in REGEN50 STRONG sta registrirana izdelka (klasifikacijske oznake: 541-02 / 17-01 / 629 | 541-02 / 17-01 / 630).

SESTAVA KAPSUL

REGEN50

 • 230,00 mg izvleček ploda grmičaste palme
  (Saw Palmetto Berries Extract)
 • 320,00 mg izvleček bučnih semen
 • 406,00 mg izvleček lubja afriške slive
  52,78 mg fitosterola
 • 45,00 mg Vitamin C (L-Ascorbic)
 • 13,40 mg Vitamin E (Tocopheryl)
 • 9,10 mg Vitamin B6 (Pyridoxine)
 • 3,28 mg Cink
 • 0,70 mg Magnezij

REGEN50 kapsule so edinstveno, močno, neinvazivno in varno sredstvo za preprečevanje in upočasnitev bolezni, kot so benigna širitev prostate (benigna hiperplazija prostate BHP), hipertrofija, prostatitis in zdravstvene težave, kot so močno praznjenje mehurja, pogosto uriniranje, nočno uriniranje in dnevno uriniranje, urgentna urinska inkontinenca, šibek tok urina, čakanje na začetek uriniranja, vmesni curek, občutek nepopolnega praznjenja, kapljanje po uriniranju in boleče uriniranje.

Kapsule REGEN50 ne povzročajo stranskih učinkov, in če ste alergični na katero od sestavin ali niste prepričani, ali bi jemali REGEN50, vam svetujemo, da jih ne uporabljate, dokler se ne posvetujete s svojim osebnim zdravnikom ali farmacevtom. Ti izdelki niso namenjeni za uporabo osebam, mlajšim od 18 let.

 

SESTAVA KAPSUL

REGEN50strong

 • 230,00 mg izvleček ploda grmičaste palme
  (Saw Palmetto Berries Extract)
 • 360,00 mg izvleček bučnih semen
 • 416,00 mg izvleček lubja afriške slive
  54,08 mg fitosterola
 • 100,00 mg prašek korenine maca
 • 100,00 mg izvleček smole bosvelije
 • 60,00 mg izvleček paradižnika
  6,00 mg likopen
 • 45,00 mg Vitamin C (L-Ascorbic)
 • 13,40 mg Vitamin E (Tocopheryl)
 • 9,10 mg Vitamin B6 (Pyridoxine)
 • 14,60 mg Cink
 • 0,70 mg Magnezij
 • 82,70 mg L-arginin

REGEN50 STRONG kapsule vsebujejo večjo in močnejšo količino in koncentracijo učinkovin kot REGEN50.

REGEN50 STRONG je namenjen moškim, ki trpijo za boleznimi, kot so erektilna disfunkcija (impotenca), benigna rast prostate (benigna hiperplazija prostate BHP), hipertrofija prostate, prostatitis in zdravstvene težave, kot so občasno uriniranje, težave pri praznjenju mehurja, pogosto uriniranje, urgentna urinska inkontinenca, šibek tok urina, čakanje na začetek uriniranja, občutek nepopolnega uriniranja, kapljanje po uriniranju in boleče uriniranje.

REGEN50 STRONG kapsule ne povzročajo stranskih učinkov, in če ste alergični na katero od sestavin ali niste prepričani, ali bi jemali REGEN50 STRONG, vam svetujemo, da jih ne uporabljate, dokler se ne posvetujete s svojim osebnim zdravnikom ali farmacevtom. Ti izdelki niso namenjeni za uporabo osebam, mlajšim od 18 let.

 

Grmičasta palma (Serenoa repens)

Uspešno se uporablja pri težavah s sečil in BPH stopnje I in II.

Grmičasta palma je pritlikava palma, iz katere se uporablja zdravilno sadje (jagode) v obliki izvlečka. Glavne aktivne sestavine, ki se uporabljajo pri zdravljenju bolezni prostate, sečil in obstajajo znaki, da preprečujejo raka, so fitosteroli, rastlinski steroli, flavonoidi, maščobne kisline itd. Čeprav je sinergijsko delovanje vseh komponent pomembno za polno delovanje grmičaste palme, se šteje, da so tiste iz skupine fitosterolov (β-sitosterol) ključne za farmakološko delovanje. Deluje kot zaviralec 5-alfa-reduktaze, ki zmanjša proizvodnjo DHT (aktivne oblike testosterona, dihidrotestosterona – primarnega stimulatorja rasti prostate) in preprečuje njegovo vezavo na prostato.

Izvleček bučnih semen (Cucurbita moschata)

Zdravilno vpliva na bolezni prostate.

Buča je domorodna v Ameriki, domorodci pa so njena semena uporabili za lajšanje številnih zdravstvenih težav. Semena so bogat vir esencialnih maščobnih kislin, aminokislin, fitosterolov, cinka ter drugih mineralov in vitaminov. Najpomembnejša sestavina je beta sitosterol, ki zavira encim, ki sodeluje pri pretvorbi testosterona (spolnega hormona) v dihidrotestosteron, kar lahko povzroči prekomerno rast prostate.

Izvleček lubja afriške slive (Pygeum africanum)

V kombinaciji z drugimi sestavinami lajša težave s prostato, krepi libido in potenco.

Afriška sliva, s poreklom iz Afrike, drevo zraste do 25 metrov, najpomembnejši del drevesa pa je lubje, ki vsebuje olja z mnogimi aktivnimi sestavinami. Tradicionalno se uporablja za spolno vzdržljivost, močnejšo potenco, za vnetja in okužbe sečil, benigne spremembe prostate, za zdravljenje malarije, bolečine v želodcu itd. Izkazalo se je, da je učinkovita pri preprečevanju in zdravljenju benigne hiperplazije prostate (BPH) ter pri boju in zmanjšanju simptomov raka prostate. Glede na različne klinične študije kombinirano delovanje tega izvlečka z drugimi rastlinskimi izvlečki pomembno vpliva na simptome bolezni prostate.

 

Izvleček korenine koprive (Urticae dioica)

Številne klinične študije svetujejo uporabo koprive za hiperplazijo prostate.

Kopriva vsebuje številne koristne sestavine, kot so maščobne kisline, lignani, vitamin C, beta-sitosterol, za katere je dokazano, da ugodno vplivajo na zdravje prostate, potenco in libido. Korenina koprive v kombinaciji z drugimi sestavinami je lahko učinkovita v boju proti hiperplaziji prostate in raku prostate, saj zmanjša širjenje rakavih celic brez vpliva na normalno tkivo. Druge raziskave so pokazale, da kopriva zavira rast tumorja za kar 30 odstotkov. Številni klinični rezultati potrjujejo učinkovitost korenine koprive na zdravje prostate in sečil.

Prašek korenine mace (Lepidium meyenii)

Dvigne spolno energijo, vrača vitalnost in vpliva na potenco.

Maca se po vsem svetu uporablja kot afrodiziak. Deluje na izboljšanje razpoloženja, dvig energije, bistveno izboljša libido. Pomaga lahko ljudem, ki želijo okrepiti energijo in vitalnost telesa. Kot afrodiziak spada v kategorijo povzročiteljev srednje jakosti delovanja. Rezultati štirih kliničnih raziskav so pokazali, da je Maca pomembno vplivala na izboljšanje erektilne disfunkcije (potenciale) pri moških in na zmanjšanje proizvodnje DHT. Izboljša proizvodnjo sperme, njihovo mobilnost in količino. Pomembno vpliva na povečanje spolne energije in izboljšanje stanja pri blagi in zmerni erektilni disfunkciji.

Izvleček bosvelije (Boswellia serrata)

Ima protivnetni učinek in pomaga blokirati rast raka prostate.

Zaradi izrazitega protivnetnega učinka se smola, pridobljena neposredno iz drevesa, uporablja v medicinske namene. V študijah so opazili, da nadzira gensko izražanje in močno zavira proizvodnjo vnetnih citokinov, ki sodelujejo pri BPH in raku prostate. Študije so pokazale, da je izvleček bosvelije učinkovit pri nadzoru širjenja celic raka prostate in kot zaviralec rasti raka prostate.

Izvleček paradižnika (Solanum lycopersicum)

Likopen iz paradižnika je antioksidant in ščiti zdravje prostate ter deluje na hiperplazijo.

Likopen iz paradižnika je antioksidant iz skupine karotenoidov in je učinkovit pri preprečevanju in zdravljenju raka prostate. Paradižnik in njegovi izdelki so bogati z likopenom. Ščitijo pred degenerativnimi boleznimi, ki jih povzročajo prosti radikali. Klinične študije so potrdile, da likopen zmanjšuje pojav povišanih ravni PSA v krvi pri pacientih s hiperplazijo prostate.

Cink (Zincum)

Vpliva na kakovost sperme, zdravje prostate, zmanjšuje povečano prostato in poveča proizvodnjo testosterona.

Cink je zelo pomemben za splošno in spolno zdravje. Učinkovito zmanjšuje otečeno prostato. Študije so pokazale, da prisotnost cinka v telesu pomaga zatreti rast tumorjev prostate. Epidemiološke študije kažejo, da so moški z višjo vsebnostjo cinka (če ga zaužijejo s hrano ali prehranskimi dopolnili) zaščiteni pred napredovalim rakom prostate. Dodaten vnos cinka v telo vpliva na zdravje in zmanjšuje povečano prostato. Poveča tudi proizvodnjo testosterona, kar pomaga povečati moški libido in kakovost semenčic. Pomanjkanje cinka povzroči padec ravni testosterona, zlasti pri starejših moških.

Vitamini B6, C in E

Borci pri preprečevanju bolezni prostate in ohranjanju zdravja prostate.

Vitamini so bistvena hranila, potrebna za normalno delovanje celotnega človeškega organizma. V izdelkih REGEN50 se v kombinaciji z drugimi sestavinami kažejo kot pomembni borci pri preprečevanju in zdravju prostate. Vitamin B6 pomaga zmanjšati kromosomske zlome, zmanjšuje tveganje za nastanek raka prostate. Vitamin C deluje na enak način kot vitamin B6 in ščiti kromosome. Vitamin E deluje na krvni obtok in prekrvavljenost in velja, da deluje kot naravni afrodiziak. Nedavne študije dokazujejo, da vitamin E zagotavlja naravno zdravje prostate in ga hkrati varuje.

L-arginin

V kombinaciji z drugimi sestavinami je ključna sestavina za boljšo potenco.

L-arginin je aminokislina, ki je koristna za zdravljenje bolezni in zdravstvenih težav povezanih s pretokom krvi, kot so erektilna disfunkcija, zamašene arterije itd. Povečanje ravni dušikovega oksida (NO) v krvi sprošča arterije in izboljša pretok krvi, ki ima ključno vlogo pri erekciji in spolnem zdravju na splošno. L-arginin velja za močno sestavino za potenco, ter doseganje in vzdrževanje erekcije.

Magnezij

Posebej je učinkovit pri zdravljenju bolezni prostate in zdravstvenih težav.

Magnezij je mineral, brez katerega telo ne more normalno delovati, ker je potrebno za izvajanje presnovnih procesov v telesu. Dokazano je, da je dodaten vnos magnezija zelo učinkovit pri zdravljenju številnih bolezni, vključno s prostato. Študije so pokazale, da se težave s prostato znatno zmanjšajo po obdobju, v katerem je oseba jemala magnezij. Izkazalo se je, da je koristen pri obvladovanju okužb in povečanih težav s prostato. V nekaterih študijah so opazili, da je magnezij učinkovit tudi kot preventiva pred rakom. Poleg drugih koristi pomembno prispeva k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti.