NAROČANJE IN INFORMACIJE
info@regen50.si

Naravna in učinkovita rešitev za Prostato,
Urinarne težave, Potenco, Libido in Vitalnost

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge imageprostate

Regen50

AKTIVNE SESTAVINE BENIGNA HIPERPLAZIJA PROSTATE (BENIGNA HIPERTROFIJA PROSTATE) ZMANJŠANJE POVEČANE PROSTATE PREPREČEVANJE RAKA PROSTATE ZDRAVLJENJE IMPOTENCE, EREKCIJE, POTENCE VZDRŽEVANJE ZDRAVIH TESTOSTERONSKIH IN LIBIDNIH RAVNI
GRMIČASTA PALMA-IZVLEČEK SADEŽA
AFRIŠKA SLIVA-IZVLEČEK LUBJA (FITOSTEROLI)
BUČKINA SEMENA-IZVLEČEK
VITAMIN C
VITAMIN E
VITAMIN B6
CINK
MAGNEZIJ

REGEN50 so naravne kapsule za regeneracijo prostate, sečil in služijo za preprečevanje in odpravljanje simptomov, povezanih z boleznijo prostate. Vsebujejo učinkovito formulo 8 naravnih sestavin, ki so že stoletja poznane po močnem protivnetnem delovanju. Njihovi pozitivni učinki na prostato, sečni sistem in vzdrževanje normalne ravni hormona testosterona so bili dokazani v številnih znanstvenih raziskavah. Naravna formula REGEN50 ima široko paleto pozitivnih in zdravilnih učinkov na vse organe in dele telesa.

Učinkovito in naravno delovanje pri moških in ženskah.

REGEN50 kapsule učinkovito vzdržujejo zdravje prostate in sečil. So edinstveno, močno, neinvazivno in varno sredstvo za preprečevanje in upočasnitev bolezni, kot so benigna širitev prostate (benigna hiperplazija prostate), hipertrofija, prostatitis in zdravstvene težave, kot so oteženo praznjenje mehurja, pogosto uriniranje ponoči in podnevi, uhajanje urina, šibek tok urina, čakanje na začetek uriniranja, prekinitev curka, občutek nepopolnega praznjenja, kapljanje po uriniranju in boleče uriniranje.

REGEN50 kapsule so namenjene moškim in ženskam vseh starosti. Poleg moških in žensk srednjih let, REGEN50 kapsule uporabljajo tudi mlajši moški in ženske za vzdrževanje normalne ravni hormonov in za preprečevanje bolezni prostate, težav s sečili in splošnega zdravja sečil. Če se redno uporabljajo, imajo v skladu z navodili za uporabo dolgoročni učinek in so zelo učinkovite. REGEN50 ne povzroča stranskih učinkov, je registriran kot prehransko dopolnilo in ga je odobrilo Ministrstvo za zdravje Republike Hrvaške. Za nakup ni potreben recept. Nakup je preprost, varen in diskreten.

Naš največji uspeh so številni zadovoljni kupci!

Še več o izdelku

Zakaj izbrati Nutrilago® REGEN50 kapsule?

So učinkovite • Delujejo dolgoročno in brez škodljivih posledic • Vračajo normalno urinarno funkcijo • Ponovno odkrijte celonočni spanec• Temeljijo na preverjenih učinkovinah • Vsebujejo kar 8 aktivnih rastlin, vitaminov, mineralov in antioksidantov • Edinstvena formula • Ne zasvojijo in so brez neželenih učinkov • Lahko jih kombinirajte z drugimi zdravili (npr. za srce, krvni tlak…) • Širok razpon pozitivnih učinkov na celotno telo • Učinek se poveča pri daljši uporabi • do 4-krat učinkovitejši od podobnih izdelkov, ki so trenutno na voljo na trgu • So varne, enostavno jih kupite brez odhoda v lekarno in za nakup ni potreben recept • Zajamčena diskretnost glede sprejema paketa z izdelkom • Kapsule REGEN50 so registrirane kot prehransko dopolnilo (reg. št .: 541-02 / 17-01 / 629)  > Preveri cene in naroči svoj REGEN50

Kapsule REGEN50 izdelujejo v Nemčiji, EU pod blagovno znamko Nutrilago® v skladu z najvišjimi standardi kakovosti v farmacevtskem, živilskem in kozmetičnem sektorju (ISO 9001, GMP, HACCP, ISO 22716 / GMP), katerih kakovost nadzirajo notranji in zunanji pregledi.

> Več o sestavinah

Regen50Strong

AKTIVNE SESTAVINE BENIGNA HIPERPLAZIJA PROSTATE (BENIGNA HIPERTROFIJA PROSTATE) ZMANJŠANJE POVEČANE PROSTATE PREPREČEVANJE RAKA PROSTATE ZDRAVLJENJE IMPOTENCE, EREKCIJE, POTENCE VZDRŽEVANJE ZDRAVIH TESTOSTERONSKIH IN LIBIDNIH RAVNI
GRMIČASTA PALMA-IZVLEČEK PLODA
AFRIŠKA SLIVA-IZVLEČEK LUBJA (FITOSTEROLI)
KORENINA KOPRIVE-IZVLEČEK
VITAMIN C
VITAMIN E
VITAMIN B6
CINK
MAGNEZIJ
MACA
L-ARGININ
BOSVELIJA
LIKOPEN IZ PARADIŽNIKA

REGEN50 STRONG vsebuje večjo in močnejšo koncentracijo kar 12 aktivnih naravnih sestavin, ki so že stoletja znane po svojih protivnetnih učinkih. Številne znanstvene študije so dokazale njihove pozitivne in aktivne učinke na prostato in bolezni prostate, urinarni sistem, zdravljenje impotence in obnovo naravne erekcije (brez uporabe farmacevtskih zdravil), vzdrževanje spolne želje (libido) in vzdrževanje normalne ravni testosterona. Naravna formula REGEN50 STRONG ima širok razpon pozitivnih učinkov na vse organe in dele telesa.

100% naravna formula hitro lajša težave z uriniranjem in prostato.

Poleg prostate in sečil močna formula vpliva tudi na potenco (erektilna disfunkcija), libido, vitalnost, spolno moč, ohranjanje zdrave ravni testosterona in splošno spolno zdravje moških. Učinkovito izboljšuje delovanje prostate, obnavlja prostato in ima preventivni učinek. Hitro lajša težave z uriniranjem, pospešuje praznjenje mehurja (mehur se bo po uriniranju popolnoma izpraznil), je učinkovit pri simptomih benigne povečane prostate (BPH), preprečuje in upočasnjuje hipertrofijo prostate, preprečuje pogosto uriniranje, uriniranje ponoči in intenzivira šibkejši tok urina, skrajša čakalni čas za začetek uriniranja, je učinkovit pri preprečevanju občasnega uriniranja, odpravlja občutek nepopolnega praznjenja, preprečuje kapljanje po uriniranju, odpravlja boleče uriniranje. Moški ga uživajo, ker je naravni vir beta-sitosterola. Formula Strong je do 4-krat bolj učinkovita od podobnih izdelkov, ki so trenutno na voljo na trgu.

Poleg moških v srednjih letih in starosti, REGEN50 STRONG kapsule uporabljajo tudi mlajši moški za ohranjanje zdrave in naravne erektilne funkcije (preprečujejo impotenco), ohranjajo normalno raven testosterona in preprečujejo bolezni prostate in sečil.

Le popolnoma zdrava prostata zagotavlja zdravo potenco, libido in vitalnost.

Če se redno uporablja, ima v skladu z navodili za uporabo dolgoročni učinek in je zelo učinkovit. REGEN50 STRONG ne povzroča stranskih učinkov, registriran je kot prehransko dopolnilo. Za nakup ni potreben recept. Nakup je preprost, varen in diskreten.

> Naroči svoj paket REGEN50 po najboljši ceni

Več o izdelku

Zakaj izbrati kapsule Nutrilago® REGEN50 STRONG?

Učinkovite so • Delujejo dolgoročno in brez škodljivih posledic • Vračajo • Ponovno odkrijte celonočni spanec• Temeljijo na preverjenih učinkovinah • Vsebujejo kar 12 aktivnih rastlin, vitaminov, mineralov in antioksidantov • Edinstvena formula • Ne zasvojijo in so brez neželenih učinkov • Lahko jih kombinirajte z drugimi zdravili (npr. za srce, krvni tlak…) • Širok razpon pozitivnih učinkov na celotno telo • Učinek se poveča pri daljši uporabi • do 5-krat učinkovitejši od podobnih izdelkov, ki so trenutno na voljo na trgu • So varne, enostavno jih kupite brez odhoda v lekarno in za nakup ni potreben recept • Zajamčena diskretnost glede sprejema paketa z izdelkom • Kapsule REGEN50 so registrirane kot prehransko dopolnilo (reg. št .: 541-02 / 17-01 / 630)

> Preveri cene in naroči svoj REGEN50 STRONG

Kapsule REGEN50 STRONG izdelujejo v Nemčiji, EU pod blagovno znamko Nutrilago® v skladu z najvišjimi standardi kakovosti v farmacevtski, živilskem in kozmetičnem sektorju (ISO 9001, GMP, HACCP, ISO 22716 / GMP), katerih kakovost nadzirajo notranji in zunanji pregledi.

> Več o sestavinah