NAROČANJE IN INFORMACIJE
info@regen50.si

Naravna in učinkovita rešitev za Prostato,
Urinarne težave, Potenco, Libido in Vitalnost

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge imageprostate

REGEN50 in REGEN50 STRONG vsebujejo le izbrane sestavine z dokazanim delovanjem.

REGEN50 formule temeljijo na aktivnih in naravnih sestavinah. Njihovo delovanje je dokazano v številnih znanstvenih raziskavah in dolgoletnih testiranjih. Rastlinski izvlečki, vitamini in minerali, ki sestavljajo formulo REGEN50 kapsul, so najvišje kakovosti in se pridobivajo s posebnimi metodami ekstrakcije v strogo nadzorovanih pogojih. Kakovost izdelkov v več fazah testirajo naši strokovnjaki. Iz teh razlogov je REGEN50 nekajkrat boljši in učinkovitejši od podobnih izdelkov, ki so trenutno na voljo na trgu.

REGEN50 kapsule so sestavljene iz mešanice rastlin, vitaminov in antioksidantov, v pravilnem in učinkovitem razmerju. Ta formulacija vsebuje 8 dokazano učinkovitih naravnih sestavin: izvleček ploda grmičaste palme, izvleček bučnih semen, izvleček lubja afriške slive, vitamin C, E, B6 ter cink in magnezij. REGEN50 STRONG je naravno prehransko dopolnilo, ki pomaga moškim z že obstoječim prostatitisom, povečano prostato (benigna hiperplazija prostate (BHP)) in moškim, ki želijo preprečiti povečano prostato in druge bolezni prostate, vključno z rakom prostate, prav tako pa te kapsule pomagajo moškim povečati moč erekcije, spolno moč in potenco. Poleg moških srednjih let in starejših moških REGEN50 STRONG jemljejo tudi mlajši moški, ki želijo v prihodnosti preprečiti pojav povečane prostate, prostatitisa, raka prostate,impotence, želijo povečati libido in preprečiti upad testosterona. Formula REGEN50 STRONG je sestavljena iz kar 12 preverjenih učinkovitih naravnih sestavin: izvlečka ploda grmičaste palme, izvlečka korenine koprive, izvlečka lubja afriške slive, korenin mace v prahu (maca, Lepidium mayenii), izvlečka bosvelije, izvlečka paradižnika – likopen, vitamin C, E, B6 in cink, magnezij, L-arginin. Zaradi toliko naravnih sestavin v eni kapsuli je REGEN50 STRONG trenutno najmočnejša formula za prostato in impotenco na trgu, z največ aktivnimi naravnimi sestavinami v eni kapsuli.

Tu vam predstavljamo odlomke iz znanstvenih študij in opise testov, ki so dokazali učinkovitost sestavin, ki sestavljajo formulo REGEN50.

Grmičasta palma (Serenoa repens) je pritlikava palma, katere plod vsebuje največ aktivnih sestavin, ki prispevajo k normalni urinarni funkciji in delovanju prostate od vseh rastlin, ki jih poznamo danes. Plod grmičaste palme (jagode) vsebuje aktivne snovi, ko to maščobne kisline, rastlinski steroli in flavonoidi. Polisaharidi, ki jih vsebuje, delujejo na zmanjšanje vnetij in krepitev imunskega sistema. Dokazano je, da deluje kot zaviralec 5-alfa-reduktaze, ki zmanjša proizvodnjo DHT (aktivne oblike testosterona, dihidrotestosterona – primarnega stimulatorja rasti prostate) in preprečuje njegovo vezavo na prostato. Številne raziskave so pokazale, da se večja protivnetna aktivnost doseže, kadar uživamo grmičasto palmo v kombinaciji z likopenom. In ravno zmogljivejša formula REGEN50 STRONG vsebuje kombinacijo ploda grmičaste palme in likopena (izvlečka paradižnika). Ena študija je bila izvedena v Švici na vzorcu 82 pacientov, testiranja pa so potekala osem tednov. V tem času so pacienti vsakodnevno dobivali različne oblike plodov grmičaste palme. Del pacientov je užival kapsule z izvlečkom suhih in mletih jagod, drugi pacienti pa so uživali izvleček jagod grmičaste palme v obliki tablet, tinkture in čajev. Po končanem zdravljenju so raziskovalci ugotovili, da se je zdravje vseh pacientov, ki trpijo zaradi simptomov, ki jih povzroča benigna hiperplazija prostate (BHP), izboljšalo, sami pacienti pa so subjektivno ocenili delno ali popolno izginotje vseh simptomov. Ti pacienti, ki so jemali izvleček mletih in posušenih jagod grmičaste palme, so subjektivno ocenili uspešnost zdravljenja in popolno izginotje vseh simptomov. Znanstveniki so ocenili uspešnost zdravljenja v skladu z mednarodnim sistemom točkovanja. Po tem sistemu točkovanja je skupna ocena pokazala, da so se simptomi povečane prostate znatno zmanjšali s 14,4 ± 4,7 na 6,9 ± 5,2. Vendar je točkovanje ugotovilo, da se je stanje tistih pacientov, ki so izvleček jagod grmičaste palme uživali v obliki kapsul, izboljšalo v večji meri. REGEN50 IN REGEN50 STRONG med drugim vsebujeta izvleček posušenih in mletih jagod grmičaste palme. Našo formulo mešanice rastlin, vitaminov in antioksidantov smo dali v kapsule, saj so študije dokazale, da se na ta način formula najbolje absorbira in postane bolj učinkovita. Čaji in podobni izdelki namreč niso tako učinkoviti, ker maščobne kisline niso topne v vodi. Zato svetujemo uživanje kapsul z obrokom ali po njem.

Lubje afriške slive (Prunus africana) je pokazalo svojo učinkovitost pri težavah s prostato v številnih študijah, vključno s tisto, objavljeno v nemškem medicinskem časopisu Wiener Klinische Wochenschrift. Udeleženci ene skupine so prejemali 50 mg izvlečka pygeum africanum (izvleček lubja afriške slive) dvakrat na dan, druga skupina pa je dvakrat na dan prejemala enak odmerek placeba. Študija je trajala 2 meseca. Rezultati so pokazali znatno izboljšanje pri pacientih, ki so prejemali izvleček pygeum africanum v primerjavi s tistimi, ki so prejemali placebo. Študija je pokazala tudi pomembno in učinkovito interakcijo izvlečka lubja afriške slive z drugimi rastlinskimi izvlečki, ki se uporabljajo pri zdravljenju benigne hiperplazije prostate – BHP (povečana prostata), kot sta izvleček bučnih semen in izvleček ploda grmičaste palme (Serenoa repens). REGEN50 in REGEN50 STRONG med drugim vsebujeta ravno to kombinacijo aktivnih sestavin izvlečka afriške slive, bučnih semen in jagod grmičaste palme. Ta kombinacije je pokazala pomemben pozitiven učinek na simptome benigne hiperplazije prostate – BHP (povečana prostata). Glavne fitokemikalije lubja afriške slive so triterpeni (14%), ferulinska kislina, fitosteroli (beta-sitosterol, beta-sitosteron, kampesterol) in tanini. Zdravilno delovanje se pripisuje fitosterolom, ki kažejo protivnetno delovanje, vendar nekatere raziskave kažejo, da so vse glavne skupine koristne za zdravje prostate. Aktivne sestavine izvlečka lubja zavirajo delovanje encima 5-alfa-reduktaze, ki presnavlja testosteron v dihidrotestosteron. Ker je dihidrotestosteron glavni vzrok rasti prostate, se na ta način rešujejo problemi benigne hiperplazije prostate in posledično vse težave urogenitalnega trakta, povezane s prostato. REGEN50 in REGEN50 STRONG z lubjem afriške slive in drugimi aktivnimi sestavinami učinkovito pomagata pri zdravljenju težav s prostato, ohranjata optimalno raven testosterona, preprečujeta padec libida in dvigneta splošno kakovost življenja obolelih moških.

Izvleček bučnih semen (Cucurbita moschata) je dragocen pri zdravljenju težav s prostato, saj je bogat z omega-3 maščobnimi kislinami, karotenoidi in cinkom ter najpomembnejšo sestavino beta sitosterolom, ki zavira encim, ki sodeluje pri pretvorbi testosterona (spolni hormon) v dihidrotestosteron, ki je odgovoren za pretirano rast prostate. Običajno je, da se izvleček bučnih semen kombinira z izvlečkom ploda grmičaste palme, saj ta kombinacija dobro deluje na zmanjšanje simptomov benigne hiperplazije prostate (povečana prostata). Vendar pa lahko že s samo uporabo izvlečka grmičaste palme zmanjšamo simptome BHP. Obstaja študija, v kateri je 47 pacientov z benigno hiperplazijo prostate prejemalo škrob sladkega krompirja (skupina A, placebo, 320 mg / dan), bučno olje (skupina B, 320 mg / dan), grmičasto palmo (skupina C, 320 mg / dan) in izvleček bučnih semen ter grmičaste palme (skupina D, vsakega po 320 mg dnevno). Pri bolnikih s povečano prostato se je izkazalo, da se je izboljšala kakovost življenja v skupinah B, C in D, kjer so prejemali le izvleček grmičaste palme ali bučno olje, kakovost življenja pa se je bistveno izboljšala pri tistih bolnikih, ki so jemali kombinacijo izvlečka jagod grmičaste palme z izvlečkom bučnih semen. REGEN50 formula vsebuje kombinacijo izvlečkov bučnih semen in jagod grmičaste palme.

Izvleček korenine koprive (Urticae dioica) vsebuje hranila, kot so učinkovina beta sitosterol, lignani, maščobne kisline, antocianini, vitamin C in serotonin. Dokazano je, da korenina koprive ugodno vpliva na zdravje prostate, saj nadzoruje hormonske aktivnosti v tkivu prostate. Ima tudi močne protivnetne in protimikrobne učinke. V dvojno slepi, s placebom nadzorovani študiji, je bilo pri 558 bolnikih z BHP ugotovljeno, da ima izvleček koprive pomemben pozitiven učinek na odpravljanje simptomov spodnjega urinarnega trakta (LUTS – Lower Urinary Tract Simptoms). Prišlo je do 81% izboljšanja in občutnega povečanja hitrosti pretoka urina v primerjavi s placebom. V kombinaciji z izvlečkom ploda grmičaste palme je korenina koprive pokazala še bolj impresivne učinke na BHP (povečana prostata). Izkazalo se je, da je bila kombinacija enako učinkovita kot delovanje posameznega zdravila, ki zmanjšuje simptome in poveča pretok urina. Druge raziskave so pokazale, da kopriva zavira rast tumorja za kar 30%. Lektini v korenini koprive so beljakovine, ki so delujejo pri prepoznavanju celic, njihova afiniteta do rakavih celic na zdravimi pa poveča njihovo sposobnost napada na maligne celice. Prav tako je bilo glede na nekatere rezultate raziskav, objavljenih v Clinical Therapeutic Suggestu, dokazano, da korenine koprive v kombinaciji z izvlečkom lubja afriške slive dajo še bolj učinkovite rezultate pri zdravljenju BHP (benigna hiperplazija prostate). Formula REGEN50 STRONG med drugim vsebuje kombinacijo izvlečka korenine koprive in afriške slive.

Korenina mace v prahu (Maca, Lepidium mayenii) vsebuje številne koristne snovi, vključno z lipidi, vlakninami, minerali (kalcij, baker, cink, kalij), vitamini, fenoli, 53 eteričnimi olji, nealkalnimi bioaktivnimi snovmi, 7 alkamidi in beta sitosterolom. Koristi, ki jih ima korenina, se pripisujejo njeni sposobnosti, da pomaga izboljšati spolno, endokrino (hormonsko) in duševno zdravje. Že stoletja se po vsem svetu uporablja kot afrodiziak in naravno zdravilo za lajšanje simptomov erektilne disfunkcije ali impotence. Študija, opravljena na preiskovancih, ki so trpeli zaradi erektilne disfunkcije (impotence) in so jemali maco, je pokazala pomembne izboljšave v primerjavi s tistimi, ki so uporabljali placebo. Še štiri klinične študije, ki jih je izvedel MMC, so pokazale tudi izboljšanje libida in spolne funkcije pri moških. Nadaljnje raziskave so pokazale, da korenina mace vpliva tudi na zmanjšanje prostate pri moških. Formula REGEN50 STRONG vsebuje tudi korenino mace v prahu, ki v kombinaciji z drugimi zelišči, vitamini in antioksidanti vpliva ne samo na zdravje prostate, ampak tudi na erekcijo in čvrstost penisa.

Likopen je karotenoid, ki ga je v paradižniku veliko. Koristen je pri preprečevanju in zdravljenju raka prostate. Epidemiološke študije so potrdile, da imajo prebivalci, ki uživajo večje količine likopena, manjše tveganje za raka na prostati. V enem kliničnem preskušanju je bila pri moških, ki so uživali paradižnikove omake, raven prostatičnega specifičnega antigena (PSA) pri bolnikih z BHP (povečana prostata) zmanjšana, v primerjavi z bolniki, ki niso uživali paradižnikove omake. V drugih kliničnih preskušanjih so moški z rakom prostate tri tedne pred operacijo prostate prejemali 30 mg likopenskih dopolnil. Opazili so, da imajo moški manj tumorjev kot moški, ki niso prejemali likopena, kar pomeni, da bi likopen lahko pomagal pri zdravljenju že obstoječega raka prostate. Za preprečevanje raka prostate epidemiološke študije kažejo, da je koristnih že samo 6 mg likopena na dan. REGEN50 STRONG vsebuje 20 mg visokokakovostnega likopena iz paradižnika v dnevnem odmerku, ki lahko zaščiti prostato pred rakom.

Izkazalo se je, da je izvleček smole bosvelije (Boswellia serrata) močan zaviralec 5-lipoksigenaze, ki je odgovorna za razvoj vnetnih stanj. Nadzira tudi izražanje genov, močno zavira proizvodnjo vnetnih citokinov, vključenih v BHP (benigna hiperplazija prostate; povečana prostata) in raka prostate. Protivnetni učinki izvlečka bosvelije so bili potrjeni v poskusih, izvedenih na ljudeh. Študije so pokazale, da je smola bosvelije učinkovita predvsem pri nadzoru širjenja celic raka prostate in da blokira rast raka prostate. To počne tako, da prepreči nastajanje krvnih žil, ki hranijo aberantne celice. Druga študija je pokazala, da Boswellia serrata ni le preprečila, da bi se rakave celice razraščale, ampak je spodbudila telo, da aktivira samouničenje rakavih celic. REGEN50 STRONG z izvlečkom bosvelije in kombinacijo drugih sestavin lahko zaščiti prostato pred vnetji in rakom prostate.

Phytotherapy Research,Phytother. Res. 27: 218–226 (2013)Published online 23 April 2012 in Wiley Online Library(wileyonlinelibrary.com) DOI: 10.1002/ptr.4696
Improving BPH symptoms and sexualdysfunctions with a saw palmetto preparation? Results from a pilot trial†Andreas Suter,1,4*Reinhard Saller,2Eugen Riedi3and Michael Heinrich41Medical Department, A. Vogel Bioforce AG, Roggwil, Switzerland2Institute of Natural Medicine, Zurich University Hospital, Zurich, Switzerland3Urological practice, Chur, Switzerland4School of Pharmacy, University of London, University College London, London, United Kingdom
Bartlet A et al. Efficacy of Pygeum africanum extract in the tretment of micturitional disorders due to benign prostatic hyperplasia. Evaluation of objective and subjective parameters. A multicentre, randomized, double-blind trial. Wiener Klinische Wochenschrift, 1990, 102:667-673
A double-blind, randomized, pilot dose-finding study of maca root (L. meyenii) for the management of SSRI-induced sexual dysfunction.
CNS Neurosci Ther 2008 Fall;14(3):182-91 (ISSN: 1755-5930). Dording CM; Fisher L; Papakostas G; Farabaugh A; Sonawalla S; Fava M; Mischoulon
Carbin BE, Eliasson R. Treatment by Curbicin in benign prostatic hyperplasia (BPH). Swed J Biol Med . 1989;2:7–9.
Carbin BE, Larsson B, Lindahl O. Treatment of benign prostatic hyperplasia with phytosterols. Br J Urol . 1990;66:639–41.
Schiebel-Schlosser G, Friederich M. Phytotherapy of BPH with pumpkin seeds–a multicenter clinical trial. ZeitsPhytother . 1998;19:71–6.
J Herb Pharmacother. 2005;5(4):1-11.
Urtica dioica for treatment of benign prostatic hyperplasia: a prospective, randomized, double-blind, placebo-controlled, crossover study.
Frank, M.B., Yang, Q., Osban, J., Azzarello, J.T., Saban, M.R., Saban, R., Ashley,
R.A., Welter, J.C., Fung, K.M. and Lin, H.K. (2009). Frankincense oil derivedfrom Boswellia carteri induces tumor cell specific cytotoxicity.
BMC ComplementAltern. Med.,18: 9:6

 

Mnenje stroke – dr. Heather C. Calkins

Nutrilago REGEN 50 in REGEN50 STRONG sta naravni prehranski dopolnili, ki v eni kapsuli združujeta vse sestavine, znane po pozitivnem učinku na zdravje prostate. Izdelki REGEN50 so učinkovita rešitev in prva izbira moških s težavami s prostato, impotenco, nizkim libidom, zmanjšano ravnjo testosterona. Prehranska dopolnila REGEN50 priporočamo moškim, ki želijo preventivno ukrepati ob morebitni prihodnjih, s staranjem povezanih simptomih in težavah, povezanih s prostatitisom, benigno hiperplazijo prostate, rakom prostate, zmanjšanim libidom, testosteronom, erektilno disfunkcijo ali impotenco.

 

Naslednji simptomi kažejo na to, da nekaj ni v redu s prostato:

  • pogostejša potreba po uriniranju čez dan
  • nujna potreba po uriniranju
  • slabši pretok in curek urina
  • pekoč občutek pri uriniranju
  • pogosto zbujanje ponoči zaradi potrebe po uriniranju
  • otežen začetek uriniranja
  • na koncu uriniranja kaplja iz sečnice
  • občutek nepopolnega praznjenja mehurja.

Prej, ko opazimo težave s prostato in pravočasno zdravimo simptome, večji je uspeh neškodljivega in neagresivnega zdravljenja, torej samozdravljenja.

Secure Payment

ENOSTAVEN IN VAREN NAKUP

Diskreten nakup in varno plačilo. Možnost plačila ob prevzemu izdelka. > Več...

delivery

BREZPLAČNA IN DISKRETNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 70,00 €. Vse pošiljke pošljemo ekspresno in v diskretni embalaži. > Več...