NAROČANJE IN INFORMACIJE
info@regen50.si

Naravna in učinkovita rešitev za Prostato,
Urinarne težave, Potenco, Libido in Vitalnost

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge imageprostate

POGOJI POSLOVANJA IN ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI

 1. ZAŠČITA PODATKOV

Vsi podatki v zvezi z vašo identiteto bodo obravnavani v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov, vedno z največjo mero zaščite vaše zasebnosti in anonimnosti.

www.regen50.si bo vaše osebne podatke hranil kot zaupne in jih ne bo distribuiral, objavljal, dajal na uporabo ali jih na kakršen koli drug način dal na razpolago tretjim osebam brez vašega predhodnega soglasja. Podatki o uporabnikih ne bodo na voljo tretjim osebam, razen če takšno obveznost ureja poseben zakon.

 1. POGOJI NAKUPA

Ti prodajni pogoji opredeljujejo postopek naročanja, plačila, dostave in vračila ali reklamacije blaga, ki je na voljo na naši spletni strani.
Dobavitelj (Prodajalec) je Acura Retail & Wholesale LTD, e-poštni naslov: info@regen50.si. Kupec (potrošnik) je obiskovalec spletne trgovine, ki izbere vsaj en izdelek, ga da v nakupovalno košarico, plača s kreditno kartico, po predračunu, s PayPalom, preko spletnega in mobilnega bančništva ter naročilo pošlje Prodajalcu.
Prikazane cene so maloprodajne in vključujejo DDV.
Valuta je evro (€).
OPOMBA: Storitve spletne trgovine www.regen50.si lahko uporabljate le, če ste starejši od 18 let.

 1. REKLAMACIJE IN ODGOVORNOST ZA STVARNE NAPAKE

Potrošniki lahko kupljene izdelke reklamirajo prodajalcu v pisni obliki na e-poštni naslov: info@regen50.si. V primeru skritih napak, ki med prevzemom niso bile vidne, se uporablja določba Zakona o obligacijskih razmerjih. Za izdelke, ki jih je prodajalec predal kupcu, veljajo garancijski pogoji v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov. Po tem zakonu lahko kupec v štirinajstih dneh od prejema blaga prodajalca obvesti o odpovedi pogodbe brez navedbe razlogov. Kupec je dolžan vrniti prejeto blago na naslov, ki ga je navedel prodajalec v odgovoru na elektronsko sporočilo o reklamaciji. ki mu ga je poslal kupec. Kupec je dolžan izdelek vrniti najkasneje v 30 dneh od odpovedi pogodbe v pisni obliki. Blago mora biti nepoškodovano in v isti količini (kot ob prejemu). Potem, ko prodajalec prejme reklamirani izdelek, prodajalec kupcu vrne plačano vrednost izdelka v 15 dneh od prejema reklamiranega izdelka.

 1. STORITEV

V spletni trgovini www.regen50.si so navedene značilnosti izdelka, način uporabe, cene, posebne promocije in ugodnosti, načini plačila in cene dostave, ki veljajo v času naročila. Vse cene vključujejo DDV.
Če pride do sprememb rokov dostave ali kakšnih drugih pomembnih okoliščin, potrebnih za izvedbo naročila, vas bodo prodajni zastopniki spletne trgovine www.regen50.si takoj obvestili.
Izdelki vam bodo dostavljeni v roku 2-3 delovnih dni od potrjenega naročila, prodajni zastopnik pa vas bo pravočasno obvestil o času dostave izdelkov, ki jih je treba dodatno naročiti. Pridržujemo si pravico podaljšati rok dobave v primeru izrednih razmer, ki so povezane s proizvodnjo ali prevozom blaga.
Cena izdelka, ki vključuje znesek DDV, je vidna v nakupovalni košarici še preden zaključite naročilo. Po zaključku naročila boste prejeli obvestilo, ki bo potrdilo točnost in uspešnost naročila ali opozorilo na nepravilnosti med naročilom.
Če so v naročilu nepravilnosti, nas kontaktirajte na: info@regen50.si in na ta način preverite, ali je bilo naročilo varno sprejeto.
Če niste prepričani, kako opraviti nakup, nas kontaktirajte preko zgoraj navedenih podatkov in z veseljem vam bomo pomagali.
Če želite izdelek vrniti, lahko to storite v 14 dneh od prejema izdelka. Podrobnejše informacije o vračilih ali zamenjavi si lahko preberete spodaj v poglavju z naslovom “Vračilo izdelka”.
Pogoji, pod katerimi lahko izdelek vrnete, so navedeni pod 4. točko, vendar vas naprošamo, da nas pred vračilom kontaktirate preko e-pošte na info@regen50.si in pojasnili vam bomo postopek vračila izdelka.

 1. DOSTAVA IZDELKOV

Ob naročilu vnesite naslov, na katerega želite, da vam dostavimo izdelek. Da bi bila dostava kar se da hitra, bodite pozorni na natančnost pri vnosu podatkov. Če ste paket naročili prek spletne strani www.regen50.si, lahko naročen izdelek plačate po prevzemu, torej ob dostavi (plačilo po povzetju), po predračunu (spletno ali mobilno bančništvo, nakazilo na banki, pošti) ali s kreditno kartico v času izvedbe naročila, odvisno od vaše izbire pri naročilu.
Dostava izdelka se ne zaračuna za izdelke v vrednosti 70,00 € in več. Za vse nakupe v vrednosti manj kot 70,00 € se dostava zaračuna 4,30 €.
Če prodajalec ne bo mogel dostaviti vseh naročenih izdelkov, bo dostavil tiste, ki so na voljo in kupca obvestil po e-pošti ali telefonu skupaj s podatki o razpoložljivosti in predvidenim časom dostave preostalih izdelkov. Če izdelkov tudi pozneje ni mogoče dostaviti, se prodajna pogodba za nedostavljene izdelke samodejno odpove.

 1. POGOJI PLAČILA

Izdelke lahko plačate po predračunu ali prek mobilnega bančništva, bančnega nakazila, položnice in s kreditno ali debetno kartico.
Cena izdelka je vidna v nakupovalni košarici še preden zaključite naročilo.

 1. NAČIN PLAČILA

Plačilo je 100% varno.

Ponujamo vam tri vrste plačil:

1. Kreditne kartice
2. Predračun (bančno nakazilo ali spletno bančništvo).
3. PayPal
Izdelke lahko kupite s plačilom s kreditnimi karticami. Pri izbiri plačila s PayPalom se kupec preusmeri na PayPal sistem. PayPal sistem sprejema veliko število kreditnih kartic, vključno s karticami Visa, MasterCard, American Express, Discover, Diners itd…
Z revolving karticami je možno razdeliti stroške na obroke.

 1. VRAČILO IZDELKOV

Če z naročenim izdelkom niste zadovoljni, ga imate pravico vrniti s predložitvijo računa, ki ga lahko fotografirate ali skenirate ter pošljete na e-poštni naslov:info@regen50.si. V roku 15 dni od prejema izdelka vam bomo povrnili znesek vrednosti izdelka.
Roki, v kateri lahko kupec izdelek vrne in prejme vračilo:
Kupec mora v 14 dneh od dneva prejema izdelka, za katerega ob prevzemu ugotovite, da ne ustreza vašim pričakovanjem, prodajalcu poslati pisno reklamacijo na e-poštni naslov: info@regen50.si in izdelek poslati prodajalcu na naslov, ki ga je prodajalec navedel v odgovoru na e-poštno sporočilo, vendar najpozneje v 30 dneh od prejema izdelka.
Postopek vračila izdelkov:
Izdelki, ki jih vrnete, ker ste ob prevzemu ugotovili, da ne ustrezajo vašim pričakovanjem, morajo biti ob vrnitvi popolnoma nepoškodovani, brez umazanije, v isti količini in v originalni embalaži.
V primeru vračila izdelka ali zamenjave izdelka zaradi napake mora biti izdelek čist, priložiti pa morate tudi opis pomanjkljivosti, torej razlog za vrnitev ali reklamacijo. Kupec nas je dolžan pisno kontaktirati po e-pošti info@regen50.si.
Odstotek zmanjšanja zneska vračila zaradi stanja originalne embalaže /dodatkov* z vrnjenim izdelkom:
* Za dodatke k izdelku se štejejo: navodila za uporabo (v pisni obliki) in originalna škatla, v kateri se izdelek prodaja.
OPOMBA: Odstotek zmanjšanja, odvisno od situacije, je lahko kumulativen (npr. če manjka embalaža ali je embalaža v zelo slabem stanju – skupni odstotek zmanjšanja znaša 20% in za izdelek, ki je odprt, vsebnost pa manjka 50%).

 • Izdelek se vrne neodprt in v originalni embalaži, ki je v nepoškodovanem stanju. 0%
 • Poškodovana embalaža -10%
 • Embalaža manjka -20%
 • Manjka del vsebine izdelka -40%
 • Manjka embalaža in del vsebine izdelka -50%
 1. JAMSTVO VRAČILA DENARJA

Izdelki, za katere dajemo jamstvo, so v skladu z zakonom in jamstvom, ki ga določa podjetje Acura Retail & Wholesale LTD . Stojimo za kakovostjo svojih izdelkov in jamčimo, da boste z nakupom naših izdelkov zadovoljni tudi s kakovostjo ter učinkovitostjo naših izdelkov in storitev.
Če z našim izdelkom ali storitvijo niste zadovoljni, vas vabimo, da nam izdelek vrnete, mi pa vam bomo povrnili znesek plačanega izdelka v skladu s členom o vračilu izdelkov. Kupec je dolžan hraniti račun in nam ga predložiti, ko zahteva vračilo denarja. Jamstvo za vračilo denarja začne teči od dneva plačila naročila do štirinajstega dne po prejemu izdelka. Poškodbe in spremembe na izdelkih, ki so posledica nepravilne uporabe ali neupoštevanja navodil za uporabo, niso predmet jamstva za vračilo oziroma so predmet odstotka zmanjšanja vrnjenega zneska, opisanega v členu “vračilo izdelkov”.

 1. ZAMENJAVA IZDELKA

Če želite naročeni in prejeti izdelek zamenjati za drugega, se obvezno najprej obrnite na nas po e-pošti: info@regen50.si in nato, kot dogovorjeno, izdelek pošljite po pošti na naslov, ki vam ga posredujemo. Ko bomo prejeli izdelek, ki ga želite zamenjati, ga bomo poslali na želeni naslov za dostavo. Obe poštnini krije kupec. Razliko med ceno zamenjanih izdelkov plača kupec, v primeru preplačanega zneska pa prodajalec kupcu vrne preplačani znesek. Pomembna opomba: Če želite izdelek reklamirati, zamenjati ali vrniti, morate obvezno priložiti račun.

 1. NAČIN OBRAVNAVE PRITOŽB POTROŠNIKOV

V skladu z zakonom potrošnike obveščamo, da lahko pritožbo glede kakovosti naših storitev pošljejo pisno na elektronski naslov info@regen50.si, mi pa bomo na delovni dan, brez odlašanja pisno potrdili prejem pritožbe. Na pritožbo vam bomo poslali pisni odgovor najpozneje v 15 dneh od datuma prejema pritožbe. Ob pritožbi morate obvezno navesti ime in priimek ter naslov ali e-poštni naslov, na katerega vam bomo poslali odgovor.

 1. SKLEPANJE KUPOPRODAJNE POGODBE

12.1. Prek spletne strani www.regen50.si Acura Retail & Wholesale LTD kot prodajalec in uporabnik kot kupec skleneta kupoprodajno pogodbo s pomočjo komunikacije na daljavo (po e-pošti, naročilnico, telefonu s človeškim posredovanjem in brez njega).
12.2. Predmet in komercialni namen kupoprodajne pogodbe je naročilo, to je nakup izbranega izdelka pred spletne strani www.regen50.si s plačilom cene tega izdelka (v nadaljevanju: Pogodba).
12.3. Ponudbo podjetja Acura Retail & Wholesale LTD za sklenitev Pogodbe je predstavljena s temi Pogoji in posameznimi prodajnimi pogoji, navedenimi s podatki o določenem izdelku, uporabnik kot kupec, s sklenitvijo naročila ali na drug način, določen s pogoji, sprejema. S tem pa se sklene Pogodba med podjetjem Acura Retail & Wholesale LTD in uporabnikom.
12.4. Pogodba začne veljati in zavezuje pogodbene stranke od trenutka, ko uporabnik sprejme ponudbo podjetja Acura Retail & Wholesale LTD na enega od naslednjih načinov:

 • z izbiro izdelka, količine, načina plačila, zaključkom uporabnikovega naročila prek spletne trgovine
 • z izbiro izdelka, količine, načina plačila, zaključkom uporabnikovega naročila prek telefonske oziroma mobilne linije
 • z izbiro izdelka, količine, načina plačila, zaključkom uporabnikovega naročila preko e-pošte
 • z izbiro izdelka, količine, načina plačila, zaključkom uporabnikovega naročila prek SMS-a, Viberja ali WhatsApp Messengerja.

12.5. V razumnem času po sklenitvi Pogodbe in najpozneje ob dostavi izdelka bo uporabniku zagotovljena potrditev sklenjene Pogodbe, torej obvestilo o predpogodbi po elektronski pošti.

 1. PRAVICA DO ENOSTRANSKE ODPOVEDI POGODBE

Uporabnik ima pravico brez obrazložitve enostransko odpovedati Pogodbo (naročilo), vendar najpozneje do 12:00 naslednjega delovnega dne, če je naročilo potrjeno dan prej, ali najpozneje do 12:30 istega delovnega dne, če je naročilo potrjeno isti delovni dan. Zaradi velike hitrosti, s katero prodajalec obdeluje naročila in jih pošlje v odpošiljanje in dostavo, prodajalec ne bo mogel ustaviti dostave izdelkov, če bo odpoved Pogodbe izvedena kasneje od navedenega časa, ker bo izdelek v večini primerov že predan dostavni službi.

 1. NAČIN UVELJAVLJANJA PRAVICE DO ENOSTRANSKE ODPOVEDI POGODBE

14.1. Za uveljavljanje pravice do enostranske odpovedi Pogodbe mora uporabnik obvestiti podjetje Acura Retail & Wholesale LTD o svoji odločitvi o enostranski odpovedi pogodbe pred iztekom roka z nedvoumno izjavo, ki jo po elektronski pošti pošlje na info@regen50.si in v kateri navede svoje ime in priimek, naslov, telefonsko število in e-poštni naslov.

14.2. Izjavo ali obvestilo mora Uporabnik poslati po elektronski pošti na info@regen50.si, v tem primeru pa mu bo podjetje Acura Retail & Wholesale LTD. brez odlašanja predložila potrdilo o prejemu obvestila o enostranski odpovedi Pogodbe po elektronski pošti.

 1. UČINKI ENOSTRANSKE ODPOVEDI POGODBE 

15.1. Če uporabnik enostransko odpove Pogodbo, mu bo povrnjen denar, brez odlašanja in najpozneje v 14 dneh od dneva, ko je podjetje Viva Medis d.o.o. prejelo uporabnikovo odločitev, da bo enostransko odpovedal pogodbo, razen če je uporabnik izbral drugo vrsto dostave, ki ni najcenejša ponujena standardna dostava.

15.2. Vračilo bo izvedeno na enak način, kot je uporabnik izvedel plačilo, in v primeru, da se uporabnik strinja z drugim načinom vračila plačanega zneska, mu bo to omogočeno.
Vračilo denarja Acura Retail & Wholesale LTD lahko izvede šele po vračilu izdelka in po ugotovljenem stanja vrnjenega izdelka, torej embalaže in vsebine.

15.3. Uporabnik je dolžan izdelek poslati na naslov, ki ga je v odgovoru navedel prodajalec, brez nepotrebnega odlašanja, vsekakor pa najpozneje v 14 dneh od dneva, ko je podjetju Acura Retail & Wholesale LTD poslal svojo odločitev o enostranski odpovedi pogodbe, vse neposredne stroške vračila izdelka pa nosi uporabnik sam.

15.4. Uporabnik je odgovoren za vsakršno znižanje vrednosti izdelka, ki je posledica ravnanja z blagom.

 1. JAMSTVO ZASEBNOSTI

Podjetje Acura Retail & Wholesale LTD se zavezuje, da bo varovalo zasebnost in zaupnost osebnost podatkov vseh naših kupcev v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
Vsi zaposleni v podjetju Acura Retail & Wholesale LTD in poslovni partnerji so dolžni spoštovati načela zasebnosti in zaupnosti. Zbiramo le potrebne, osnovne podatke o kupcih/uporabnikih in kupce obveščamo o načinu uporabe teh podatkov. Strankam redno omogočamo izbiro o uporabi njihovih podatkov, vključno z možnostjo, da se odločijo, ali bodo svoje ime izbrisali s seznamov, ki se uporabljajo za marketinške kampanje (npr. e-novice …).
Osebni podatki strank v informacijskem sistemu podjetja Acura Retail & Wholesale LTD so shranjeni na varnem strežniku in so na voljo samo zaposlenim v podjetju Acura Retail & Wholesale LTD, katerim so ti podatki potrebni za zagotavljanje kakovostnih storitev za naše kupce. Uporaba podatkov je omejena na komunikacijo s kupci za namene izvajanja prodajnih transakcij ter obveščanje uporabnikov o novostih in ugodnostih, ki so jim na voljo prek spletne trgovine.
Podjetje Acura Retail & Wholesale LTD zagotavlja, da osebnih podatkov uporabnikov spletnih trgovin www.regen50.si, www.regen50.com nikoli ne bo dalo v pregled in uporabo tretjim osebam brez predhodnega soglasja uporabnika. Iz tega je izvzet pregled pristojnih služb izvršilne oblasti Republike Irske za namen preiskav na podlagi veljavnega sodnega naloga.
Uporabnik z registracijo potrdi točnost in popolnost v obrazcu z navedenimi podatki in daje izrecno soglasje, da lahko podjetje Acura Retail & Wholesale LTD v skladu z določbami zakona o varstvu osebnih podatkov obdeluje osebne podatke, navedene na obrazcu, za potrebe lastnih evidenc in zagotavljanje informacijskih storitev o novih izdelkih in storitvah.

 1. ZAKONSKE DOLOČBE

Te spletne strani vsebujejo informacije o izdelkih in storitvah, ki jih ponuja podjetje Acura Retail & Wholesale LTD in služijo kot elektronsko prodajno mesto za podjetje Acura Retail & Wholesale LTD (Spletna trgovina). Podjetje Acura Retail & Wholesale LTD ne more biti odgovorno za škodo, ki bi nastala zaradi uporabe podatkov s te spletne strani za namene, ki presegajo predvideni namen. Podjetje Acura Retail & Wholesale LTD se zavezuje, da bo uporabilo vse ukrepe v razumnem obsegu varnosti, da bi zaščitilo interese uporabnikov storitev in izdelkov ter preprečilo morebitne zlorabe. Plačilne transakcije s kreditnimi/debetnimi karticami se izvajajo prek storitve PayPal – naprednega sistema za varno sprejemanje plačilnih kartic prek spleta.

Podjetje Acura Retail & Wholesale LTD ne more biti odgovorno za zlorabe, za katere ni mogoče ugotoviti, da so nastale kot posledica tehnične varnostne napake sistema spletnih trgovin ali zaradi nedelovanja zaposlenih podjetja Acura Retail & Wholesale LTD. Trudimo se, da bodo informacije na teh spletnih straneh ažurne in točne. Zaradi dinamičnosti trga je možnih manj primerov neskladnosti med dejanskimi informacijami in informacijami, ki so na voljo na spletni strani. Podjetje Acura Retail & Wholesale LTD se zavezuje, da bo v vsakem takem primeru preučil konkretno situacijo in kupcu ponudil možne rešitve. Fotografije izdelkov so zgolj informativne narave in ne ustrezajo vedno in v vseh podrobnostih izdelkom, ki so dejansko na voljo in dostavljeni končnemu kupcu. Če potrebujete podrobnejše informacije, nas kontaktirajte na info@regen50.si. V primeru, da naročeni artikel ob naročilu ni na voljo, vas bomo v najkrajšem možnem času kontaktirali in vam ponudili možnost, da počakate na prihod artikla, le tega zamenjate za drug primeren artikel ali dobite povrnjeno celotno kupnino. Pridržujemo si pravico, da blaga ne bomo dostavili na podlagi naročil z nepopolnimi in/ali netočnimi podatki.
Z registracijo na teh spletnih straneh potrjujete, da ste v celoti seznanjeni in sprejemate Splošne pogoje spletnih trgovin www.regen50.si, www.regen50.com.

 1. ZBIRANJE IN OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatki so podatki, s katerimi se identificirate, npr. Vaše ime, priimek, e-poštni naslov ali naslov prebivališča. Podjetje Acura Retail & Wholesale LTD ne zbira in ne obdeluje vaših osebnih podatkov, razen kadar daste soglasje z naročanjem izdelkov, naših elektronskih obvestil (e-časopis itd.) ali s sodelovanjem v nagradnih igrah, ki jih organiziramo.

18.1 Uporaba in razkritje osebnih podatkov

Podjetje Acura Retail & Wholesale LTD bo vaše osebne podatke uporabilo izrecno za tehnično administracijo na spletni strani, da vam omogoči dostop do določenih informacij ali za namene komunikacije z vami. Podjetje Acura Retail & Wholesale LTD ne bo razkrilo vaših osebnih podatkov tretjim osebam, razen če zakon določa drugače.

 1. NAROČILA, ANKETE IN NAGRADNE IGRE

Acura Retail & Wholesale LTD od uporabnika zahteva podatke na obrazcu, na katerem uporabnik posreduje kontaktne podatke (na primer e-poštni naslov, ime in naslov za dostavo, kontakt…) in včasih finančne podatke, kot so številka kreditne kartice, imetnik kreditne kartice in datum poteka veljavnosti kreditne kartice. Te informacije se uporabljajo za izdajanje računov in izpolnjevanje naročil končnih kupcev. Ti kontaktni podatki se uporabljajo tudi za stik z uporabnikom za preverjanje podatkov ali naročil oziroma v primeru težav pri obdelavi naročila.
Včasih na spletnih straneh www.regen50.si, www.regen50.com pozivamo uporabnike k sodelovanju v anketah ali nagradnih igrah ali pa povabilo k sodelovanju pošljemo v elektronskih obvestilih (e-časopis itd.). Udeležba na teh dogodkih, anketah ali nagradnih igrah je popolnoma prostovoljna in uporabnik lahko izbere, ali bo te podatke posredoval ali ne. Zahtevani podatki lahko vključujejo kontaktne podatke (e-poštni naslov, ime in naslov) ali demografske podatke (spol, starost itd.). Tako pridobljeni podatki, torej z anketo, bodo uporabljeni za spremljanje ali izboljšanje uporabe in zadovoljstva uporabnikov. Pri nagradnih igrah in podobnih dogodkih bodo kontaktni podatki uporabljeni tudi za prijavo udeležencev, razglasitev zmagovalcev, podeljevanje nagrad itd.
Zaposleni v podjetju Viva Medis d.o.o. so dolžni spoštovati zaupnost končnih kupcev in vseh oseb, ki svoje podatke pustijo na spletnih portalih www.regen50.si, www.regen50.com.

 1. SVOBODA IZBIRE

Posredovanje podatkov sprejemamo kot vaše prostovoljno soglasje, s katerim nam dovolite, da vas še naprej kontaktiramo za namene trženja in vam pošiljamo e-novice ter različna obvestila. Osebe, ki se želijo odjaviti od našega e-novice in drugih obvestil, lahko to storijo kadar koli tako, da na info@regen50.si pošljejo elektronsko sporočilo z odjavo.

 1. SAMODEJNO ZABELEŽENI PODATKI (KI NISO OSEBNI)

Ko pridete na spletne strani www.regen50.si, www.regen50.com, se splošni neosebni podatki samodejno zabeležijo (in ne kot del prijave). Iste podatke uporabljamo za oceno prometa na naših spletnih straneh ter za izboljšanje njihove vsebine in funkcionalnosti. Takšni podatki se ne smejo uporabljati v druge namene in se ne smejo posredovati tretjim osebam, razen če zakon določa drugače.

 1. PIŠKOTKI

Podjetje Acura Retail & Wholesale LTD jih uporablja izključno za zbiranje podatkov, povezanih z obiski naših spletnih strani, z namenom opazovanja dodatne funkcionalnosti ali za oceno učinkovitosti svoje prisotnosti na spletu.

 1. VARNOST

Acura Retail & Wholesale LTD sprejema veliko mero varnosti osebnih podatkov. Vaši podatki so zaščiteni pred izgubo, uničenjem, spreminjanjem/ponarejanjem, manipulacijo, nepooblaščenim dostopom ter nepooblaščenim razkritjem.

 1. MLADOLETNIKI

Po zakonu o varstvu potrošnikov lahko pogodbo (naročilo) v imenu mladoletnika ali poslovno nesposobne osebe sklenejo le njihovi zakoniti zastopniki oziroma opozorilo, da lahko delno poslovno sposobne osebe sklenejo pogodbo le s soglasjem svojega zakonitega zastopnika.

 1. POVEZAVA Z DRUGIMI SPLETNIMI STRANMI

Ta izjava o varstvu osebnih podatkov velja za vse spletne strani in njihove sekundarne domene podjetja Acura Retail & Wholesale LTD.

 1. PRAVICA DO INFORMACIJ

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko zasebnosti ali obdelavo podatkov, nas prosimo kontaktirajte po e-pošti na: info@regen50.si

 1. PREKLIC NAROČILA

V primeru preklica naročila na spletnih straneh www.regen50.si, www.regen50.com nas kontaktirajte na:
• e-poštni naslov: info@regen50.si
Če ste naročilo preklicali v času, ko je bil paket z naročenim izdelkom že odposlan, ga niste dolžni prevzeti.

 1. OBVESTILO O SPREMEMBAH

V primeru kakršnih koli sprememb naše politike Varstva osebnih podatkov, Splošnih pogojev, Izjave o varnosti, Plačila in dostave, Kontaktov ali drugih informacij na naših spletnih straneh in/ali drugih mestih, kjer se nam zdijo potrebne, te spremembe začnejo veljati takoj po objavi, zato pred uporabo te spletne strani preberite zgoraj navedene Izjave (kategorije).

 1. IZVENSODNO REŠEVANJE SPOROV

V primeru spora med kupcem in prodajalcem si bosta obe strani prizadevali, da bi nesoglasja rešili pisno prek e-poštnega naslova info@regen50.si in v dobri veri.

 1. REŠEVANJE SPOROV

Spletna platforma Evropske komisije za reševanje sporov omogoča reševanje sporov, povezanih z nakupi doma in v tujini.
Dostop do platforme:

http://ec.europa.eu/consumers/odr/

 1. POTRDITEV PREDHODNEGA OBVESTILA

S sprejetjem teh splošnih pogojev prodaje in jamstva potrjujete, da ste prejeli predhodno obvestilo in da se strinjate z vsemi pogoji.

 

JAMSTVO VARNOSTI

Zavezani smo k implementaciji sistemov, ki vas varujejo pri nakupovanju na naši spletni strani.

IZJAVA O VARNOSTI SPLETNEGA PLAČILA

Pri plačevanju v naši spletni trgovini uporabite PayPal – napredni sistem za varno sprejemanje plačilnih kartic prek spleta. PayPal zagotavlja popolno zaupnost podatkov vaše kartice od trenutka, ko jih vnesete v PayPal plačilni obrazec. Podatki o plačilu se šifrirano posredujejo iz vašega spletnega brskalnika na stran PayPal. Naša trgovina nikoli ne pride v stik s popolnimi podatki o vaši plačilni kartici. Prav tako so podatki nedostopni tudi za naše zaposlene.  Ločeno jedro neodvisno prenaša in upravlja občutljive podatke, pri čemer so ti popolnoma varni.

Obrazec za vnos podatkov o plačil je zavarovan s SSL prenosno kodo najvišje zanesljivosti. Vsi shranjeni podatki so dodatno zaščiteni s šifriranjem z uporabo kriptografske naprave, certificirane v skladu s standardom FIPS 140-2 Level 3. PayPal izpolnjuje vse zahteve v zvezi z varnostjo spletnega plačila, ki jih predpisujejo vodilne blagovne znamke kartic, torej deluje v skladu s standardom – PCI DSS Level 1 – najvišjim varnostnim standardom industrije plačilnih kartic. Ko plačujete s karticami, ki so vključene v program 3-D Secure, vaša banka poleg veljavnosti same kartice dodatno potrdi vašo identiteto z žetonom ali geslom.
PayPal meni, da so vsi zbrani podatki bančna skrivnost in z njimi tako tudi ravna. Podatki se uporabljajo izključno za predvidene namene. Vaši občutljivi podatki so popolnoma varni, njegovo zasebnost pa zagotavljajo najsodobnejši varnostni mehanizmi. Zbirajo se samo podatki, ki so potrebni za opravljanje dela v skladu s predpisanimi zahtevnimi postopki za spletno plačevanje.
Varnostni nadzor in operativni postopki, ki se uporabljajo za našo infrastrukturo, zagotavljajo takojšnjo zanesljivost sistema PayPal. Poleg tega z ohranjanjem strogega nadzora dostopa, rednega spremljanja varnosti in poglobljenih pregledov za preprečevanje ranljivosti omrežja ter načrtovanega izvajanja določb o informacijski varnosti stalno ohranjajo in izboljšujejo raven varnosti sistema za zaščito podatkov vaše kartice.

 

Secure Payment

ENOSTAVEN IN VAREN NAKUP

Diskreten nakup in varno plačilo. Možnost plačila ob prevzemu izdelka. > Več...

delivery

BREZPLAČNA IN DISKRETNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 70,00 €. Vse pošiljke pošljemo ekspresno in v diskretni embalaži. > Več...