NAROČANJE IN INFORMACIJE
info@regen50.si

Naravna in učinkovita rešitev za Prostato,
Urinarne težave, Potenco, Libido in Vitalnost

regen50 promo image
Promo badge image Promo badge image Promo badge imageprostate

Odgovori na pogosto zastavljena vprašanja

1. Kaj je REGEN50?

REGEN50 je 100% naravno prehransko dopolnilo za moške in ženske v kapsulah. Vsebuje učinkovito in varno formulo 8 rastlin, vitaminov, mineralov in antioksidantov. Njihova učinkovitost na zdravje prostate in sečil je bila dokazana s številnimi študijami in raziskavami. Kapsule REGEN50 delujejo na splošno zdravje prostate, sečil, ohranjajo normalno raven hormonov v srednjih letih in starosti. REGEN50 ima zdravilni učinek na vneto prostato in zmanjšuje simptome, povezane s povečano prostato in prostatitisom.

Kombinacija naravnih sestavin v kapsulah REGEN50, kot so izvleček sadeža grmičaste palme, buče, lubja afriške slive, vitaminov in mineralov, učinkovito prispevajo k normalnemu delovanju sečil in zmanjšujejo možnost povečane prostate (BPH), prostatitisa ali raka prostate. Izdelek REGEN50 je naravni vir beta-sitosterola.

REGEN50 ne povzroča stranskih učinkov, je registriran kot prehransko dopolnilo. Za nakup ni potreben recept. Nakup je preprost, varen in diskreten.

> Več o delovanju in naravnih sestavinah REGEN50.

> Preveri ceno in naroči REGEN50.

2. Komu lahko REGEN50 pomaga?

Kapsule REGEN50 so namenjene moškim in ženskam vseh starosti in z redno uporabo pomagajo izboljšati delovanje prostate, delovanje sečnega sistema, obnavljajo prostato in imajo preventivni učinek, vzdržujejo normalno raven testosterona, so učinkovite pri težavah z uriniranjem, izboljšujejo praznjenje mehurja, učinkovite so za benigne simptome povečane prostate (BPH), preprečujejo in upočasnijo hipertrofijo prostate, preprečujejo pogosto uriniranje ponoči in podnevi, inkontinenco in urgentno urinsko inkontinenco, povečujejo šibkejši pretok urina, skrajšajo čas čakanja na uriniranje, učinkovite so pri preprečevanju prekinitve curka, odpravljajo občutek nepopolnega uriniranja, odpravljajo boleče uriniranje.

Poleg moških in žensk v srednjih letih, REGEN50 kapsule uporabljajo tudi mlajši moški in ženske za vzdrževanje normalne ravni hormonov in za preprečevanje bolezni prostate in sečil. Če se redno uporabljajo, imajo v skladu z navodili za uporabo dolgoročni učinek in so zelo učinkoviti. REGEN50 ne povzroča stranskih učinkov, je registriran kot prehransko dopolnilo. Za nakup ni potreben recept. Nakup je preprost, varen in diskreten.

> Več o delovanju in naravnih sestavinah REGEN50.

> Preverite ceno in naročite REGEN50.

3. Kaj je REGEN50 STRONG?

REGEN50 STRONG je 100% naravno prehransko dopolnilo za moške v kapsulah. Vsebuje učinkovito, močnejšo in varno formulo kar 12-ih rastlin, vitaminov, mineralov in antioksidantov, zaradi česar je izdelek z najbolj naravnimi sestavinami na trgu. Je do 4-krat bolj učinkovit od podobnih izdelkov, ki so trenutno na voljo na trgu. Učinkovitost sestavin, ki sestavljajo močno formulo REGEN50 STRONG, so dokazale številne študije in raziskave. Zdravilo REGEN50 STRONG močno vpliva na splošno zdravje prostate, sečil, vzdržuje normalne ravni hormonov v srednjih letih in starosti, povečuje spolno željo (libido) in preprečuje ali lajša simptome erektilne disfunkcije ali impotence.

REGEN50 STRONG ne povzroča stranskih učinkov, registriran je kot prehransko dopolnilo. Za nakup ni potreben recept. Nakup je preprost, varen in diskreten.

> Več o delovanju in naravnih sestavinah REGEN50.

> Preveri ceno in naroči REGEN50.

4. Komu lahko REGEN50 STRONG pomaga?

Kapsule REGEN50 STRONG so namenjene moškim vseh starosti in ob redni uporabi: vplivajo na splošno zdravje prostate, sečnega sistema, ohranjajo normalno raven hormona v srednjih letih in starosti, ohranjajo normalno raven libida (spolna želja), ohranjajo vitalnost ter preprečujejo ali lajšajo simptome erektilne disfunkcije ali impotence. Dolgoročno krepi potenco in spolno moč, zmanjšuje spolno disfunkcijo.
Učinkovito izboljšuje delovanje prostate, obnavlja prostato in ima preventivni učinek, je učinkovit pri težavah z uriniranjem, pospešuje praznjenje mehurja, mehur je po uriniranju popolnoma izpraznjen, učinkovit je pri simptomih benignega povečanja prostate (BPH), preprečuje in upočasnjuje hipertrofijo prostate, uriniranje ponoči in podnevi, urinsko inkontinenco in urgentno urinsko inkontinenco, intenzivira šibkejši tok urina, skrajša čakalni čas za začetek uriniranja, učinkovit je pri preprečevanju prekinitvenih curkov, odpravlja občutek nepopolnega praznjenja, preprečuje kapljanje po uriniranju, odpravlja boleče uriniranje. Moški ga uživajo, ker je med drugim naraven vir beta-sitosterola.

Poleg moških v srednjih letih in starosti, REGEN50 STRONG kapsule uporabljajo tudi mlajši moški za ohranjanje zdrave in naravne erektilne funkcije (preprečujejo impotenco), ohranjajo normalno raven testosterona in preprečujejo bolezni prostate in sečil. Če se redno uporablja, ima v skladu z navodili za uporabo dolgoročni učinek in je zelo učinkovit.

REGEN50 STRONG ne povzroča stranskih učinkov, registriran je kot prehransko dopolnilo. Za nakup ni potreben recept. Nakup je preprost, varen in diskreten.

> Več o delovanju in naravnih sestavinah REGEN50.

> Preveri ceno in naroči REGEN50.

5. Kakšna je razlika med REGEN50 in REGEN50 STRONG?

REGEN50 je učinkovit pri različnih boleznih prostate in sečil. Lajša simptome in jih odpravlja. Vpliva tudi na vzdrževanje zdrave ravni testosterona. Vsebuje 8 naravnih sestavin, ki delujejo na prostato in sečni sistem.
> Preberite več o 100% naravnih sestavinah

REGEN50 STRONG vsebuje večjo in močnejšo koncentracijo kar 12-ih aktivnih sestavin, ki delujejo ne samo na prostato, temveč tudi na urinarni sistem in potenco (erektilna disfunkcija), libido, spolno moč, ohranjanje zdrave ravni testosterona in splošno spolno zdravje moških. Učinkovito izboljšuje delovanje prostate, obnavlja prostato in ima preventivni učinek. Je učinkovit pri težavah z uriniranjem, pospešuje praznjenje mehurja, mehur je po uriniranju popolnoma izpraznjen, učinkovit je pri simptomih benignega povečanja prostate (BPH), preprečuje in upočasnjuje hipertrofijo prostate, uriniranje ponoči in podnevi, urinsko inkontinenco in urgentno urinsko inkontinenco, intenzivira šibkejši tok urina, skrajša čakalni čas za začetek uriniranja, učinkovit je pri preprečevanju prekinitvenih curkov, odpravlja občutek nepopolnega praznjenja, preprečuje kapljanje po uriniranju, odpravlja boleče uriniranje. Moški ga uživajo, ker je med drugim naraven vir beta-sitosterola.

Poleg moških v srednjih letih in starosti, REGEN50 STRONG kapsule uporabljajo tudi mlajši moški za ohranjanje zdrave in naravne erektilne funkcije (preprečujejo impotenco), ohranjajo normalno raven testosterona in preprečujejo bolezni prostate in sečil.

> Več o prednosti izdelka REGEN50.

REGEN50 in REGEN50 STRONG ne povzročata stranskih učinkov. Za nakup ni potreben recept. Nakup je preprost, varen in diskreten.

Poleg naše spletne strani je REGEN50 na voljo tudi v lekarnah, kjer se lahko posvetujete s farmacevtom.

> Preveri ceno in naroči svoj REGEN50.

6. Kako se uporablja REGEN50 in REGEN50 STRONG?

Zaužijte eno kapsulo REGEN50 oziroma REGEN50 STRONG z 2dl vode dvakrat na dan pred ali po obroku (zjutraj in zvečer). Kapsule REGEN50 so primerne za vegane in vegetarijance. Za optimalne rezultate uživajte kapsule najmanj tri mesece vsak dan. Vsebina pakiranja s 60 kapsulami zadostuje za 30 dni uporabe. Primerne so samo za oralno uporabo. Hranite izven dosega otrok v temnem prostoru pri temperaturi pod 25 ° C. Ni namenjeno za uporabo pri osebah, mlajših od 18 let.

7. Ali sta REGEN50 in REGEN50 STRONG kakovostna prehranska dopolnila?

Izdelki REGEN50 in njihova formula temeljijo na dolgoletnih raziskavah. Številne študije dokazujejo učinkovitost sestavin, ki se uporabljajo v prehranskih dopolnilih REGEN50.

Kapsule REGEN50 vsebuje naravne sestavine, ki omogočajo hitro in aktivno delovanje. Naravne sestavine so zelo natančno izbrane v pravilnem in učinkovitem razmerju. Poleg izjemne kakovosti sestavin REGEN50 od konkurence odlikuje predvsem visokokakovostna rastlinska ekstrakcija. Zato je REGEN50 prva izbira kupcev v kar 12 državah EU.

Izdelke REGEN50 izdelujejo v EU, Nemčiji v visokokakovostnem obratu najvišjih standardov kakovosti (ISO 9001, GMP, HACCP). Ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, gensko spremenjenih organizmov in vse sestavine so bile podvržene mikrobiološkim testiranjem na težke kovine. Primerni so za vegetarijance in vegane.

Izdelki REGEN50 so zelo kakovostni in dokazano učinkoviti, na voljo brez recepta in varni za uporabo.

8. Kakšna je sestava izdelkov REGEN50?

Sestavine so skrbno izbrane in imajo dokazano delovanje. Izdelki vsebujejo le kakovostno ekstrakcijo rastlin, vitaminov in antioksidantov. Podrobno sestavo preverite s klikom na povezavo: Več o izdelku > Sestavine.
Sestava izdelkov REGEN50 je popolnoma naravna. Naravne sestavine v formulah so zelo natančno izbrane v pravilnem in učinkovitem razmerju. Poleg izjemne kakovosti rastlin, vitaminov, mineralov in antioksidantov REGEN50 in iz konkurence izstopa s še posebej visokokakovostno ekstrakcijo rastlin. Zato je izdelek REGEN50 prva izbira kupcev v kar 12 državah EU.

Sestava REGEN50 kapsul: Izvleček sadeža grmičaste palme, izvleček bučnih semen, izvleček lubja afriške slive, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B6, Cink, Magnezij

Sestava REGEN50 STRONG kapsul: Izvleček sadeža grmičaste palme, izvleček korenine koprive, izvleček lubja afriške slive, prašek korenine mace, izvleček smole bosvelije, izvleček paradižnika – likopen, Vitamin C, Vitamin E, Vitamin B6, Cink, Magnezij, L-arginin

9. Ali se pri uporabi zdravil REGEN50 pojavijo neželeni učinki?

Kapsule REGEN50 vsebujejo samo naravne sestavine in ne povzročajo stranskih učinkov, če se uporabljajo v skladu z navodili za uporabo. V kolikor niste prepričani ali dvomite, ali lahko uporabljate te izdelke, vam tako kot pri vseh prehranskih dopolnilih močno priporočamo, da se posvetujete z osebnim zdravnikom ali farmacevtom. Prehranski dodatki REGEN50 niso namenjeni za uporabo pri otrocih.
Če ste alergični na katero koli sestavino, navedeno na embalaži kapsul REGEN50 in REGEN50 STRONG in na naši spletni strani, izdelkov ne uporabljajte. Ti izdelki niso farmacevtska zdravila in za njihov nakup ni potreben recept.

10. Izdelki REGEN50 v kombinaciji z drugimi izdelki.

Formula v kapsulah REGEN50 in REGEN50 STRONG je rezultat dolgoletnih raziskav in testiranj, katerih namen je razviti optimalno naravno, neinvazivno, varno rešitev za lajšanje težav, bolečih stanj in vnetij, povezanih s prostato, potenco, libidom in ohranjanjem zdrave ravni testosterona.

Da bi dosegli optimalne rezultate, uporaba podobnih naravnih izdelkov drugih proizvajalcev, namenjenih odpravi istih tegob, bolečih stanj in vnetij, ni priporočljiva.

REGEN50 in REGEN50 STRONG sta popolnoma naravna dodatka prehrani, ki ne povzročata stranskih učinkov. Uporaba s farmacevtskimi zdravili ne povzroča kontraindikacij, če ni na zdravilu, ki ga uporabljate posebej indicirano, da bi se morali izogibati kateri koli sestavini, navedeni na etiketi izdelka REGEN50. S klikom na povezavo preverite sestavo izdelkov REGEN50: > regen50.si/sestavine

Če niste prepričani ali dvomite o jemanju zdravila REGEN50, toplo priporočamo, da se obrnete na svojega osebnega zdravnika ali farmacevta. REGEN50 in REGEN50 STRONG nista namenjena za uporabo pri otrocih in osebah, mlajših od 18 let.

11. Kako hitro začnejo izdelki delovati?

REGEN50 in REGEN50 STRONG vsebujeta naravne aktivne sestavine, ki začnejo delovati takoj po uporabi, torej po samo nekaj minutah. Te naravne kapsule imajo dolgoročen učinek in širok razpon pozitivnih in zdravilnih učinkov na vse organe in dele telesa. Kot vsa naravna zdravila delujejo počasneje kot farmacevtska zdravila, vendar imajo dolgoročni in ugoden učinek na celoten organizem in ne povzročajo stranskih učinkov. Vendar pa je potrebnih več dni neprekinjenega uživanja, da se v organizmu nabere zadostna koncentracija aktivnih snovi in doseže optimalno delovanje. Optimalni vidni učinek je odvisen od osebe do osebe, običajno pa znaša od sedem do petnajst dni od dneva prvega vnosa. Priporočamo, da kapsule uživate neprekinjeno vsaj 30 dni. Moč in čas delovanja med REGEN50 in REGEN50 STRONG se razlikujeta. Priporočamo pa, da najprej začnete z REGEN50 kapsulami in če menite, da niso dovolj močne za vas, naslednji mesec poskusite z REGEN50 STRONG.

Najhitrejše rezultate boste dosegli z upoštevanjem navodil, vsaj trideset dni brez premora.

12. Kaj je prostata in kakšni so simptomi bolezni prostate?

Prostata je pomožna spolna žleza in del moškega reproduktivnega sistema, velikosti in oblike oreha, ki se nahaja nizko v medenici, pod mehurjem in tik pred rektumom. Naloga prostate je, da izloči svoj sekret in mlečno tekočino, kar omogoča spermijem, da preživijo od trenutka ejakulacije. Prostata se spreminja. Raste s staranjem moškega, lahko zoži sečnico in povzroči težave s pretokom urina. Simptomi, ki kažejo, da s prostato nekaj ni v redu, so: pogostejša potreba po uriniranju čez dan, nujna potreba po uriniranju (urgenca), slab pretok urina, pekoč občutek pri uriniranju, pogosto prebujanje ponoči zaradi potrebe po uriniranju, bolečine v spodnjem delu trebuha itd. dimelj ali za mošnjo, občutek pritiska ali bolečine v rektumu, izguba libida in spolne težave, boleča ejakulacija.

> Več o boleznih prostate preberite tukaj.

13. Kaj je impotenca in kakšni so simptomi?

Impotenca ali erektilna disfunkcija je nezmožnost doseganja in vzdrževanja erekcije, da bi imeli uspešen spolni odnos. Pojavnost težav s potenco narašča s staranjem, čeprav ni nujno povezana s starostjo. Približno 5 odstotkov moških, starejših od 40 let, se spopada z impotenco in med 15 in 25 odstotki moških, starejših od 65 let. Erektilna disfunkcija (impotenca) je posledica telesnih in duševnih razlogov. Simptomi erektilne disfunkcije so sprememba kakovosti erekcije (zmožnost vzdrževanja erekcije in trdote penisa), odsotnost jutranje erekcije (simptom fizične nemoči) in nenadna impotenca kot reakcija na dogodek (psihološki vzrok).

Preberite več o tem, kako lahko REGEN50 STRONG pomaga pri potenci

14. Kaj je vnetje mehurja in kako lahko REGEN50 pomaga?

Vnetje mehurja je boleča bolezen, saj ima pacient zelo neprijetne simptome. Vnetje mehurja povzroči nalezljiv proces, ki je lokaliziran predvsem na sluznici. Po statističnih podatkih ženske pogosteje trpijo zaradi vnetja mehurja ali cistitisa, ker imajo drugačno telesno zgradbo kot moški. Tako v ženskem telesu struktura sečnice prispeva k pogostejšemu pojavu različnih okužb. Ko gre za bolezni notranjih organov, na primer cistitis, je zelo pomembno, da se pravočasno odzovete in začnete zdravljenje čim prej.

REGEN50 je močna, učinkovita in naravna formula, ki deluje na široko paleto bolezni in zdravstvenih težav pri moških in ženskah. Ženske najpogosteje jemljejo REGEN50 za lajšanje ali preprečevanje ponovitve simptomov cistitisa (vnetja mehurja) ter drugih vnetij in okužb sečil. Moški se najpogosteje odločijo za REGEN50 STRONG, ker močno in učinkovito vpliva na zdravje prostate, težave s sečili, uriniranje, poleg tega pa deluje kot naravni afrodiziak na libido in vrača vitalnost.

REGEN50 in REGEN50 STRONG sta kakovostna izdelka, narejena v Nemčiji. Njuna edinstvena formula v pravilnem in optimalno učinkovitem razmerju temelji na številnih raziskavah, ki so potrdile učinkovitost naravnih sestavin, iz katerih je sestavljena. Delujejo na sam vzrok bolezni, zato jih priporočamo preventivno.

Simptomi, ki kažejo na vnetje mehurja, so lahko:

  • Bolečine in krči med uriniranjem – najpogosteje med in po uriniranju.
  • Pogosto uriniranje v majhnih količinah – frekvenca se poveča do intervala “vsakih 5 minut”.
  • Nočno uriniranje – običajno ponoči v toplem vodoravnem položaju.
  • Občutek nepopolnega praznjenja mehurja.
  • Močan pekoč občutek in bolečina med in po uriniranju.
  • Srbenje med uriniranjem
  • Kri v urinu
  • Vročina – z napredovalim vnetjem mehurja (cistitisom) lahko pride do povišanja temperature s potenjem in šibkostjo.

Prej ko je težava opažena in pravočasno zdravimo simptome vnetja mehurja, večja je uspešnost neškodljivega in neagresivnega zdravljenja, torej samozdravljenja.

> Več o vnetju mehurja preberite tukaj.

15. Podrobnosti o hitri dostavi (v roku 24 ur), poštnini in brezplačni dostavi.

Dostava je brezplačna za vsa naročila na 70,00 €. Če je vaš znesek nižji od 70,00 €, vam bomo zaračunali dostavo v višini 4,30 €. Ni dodatnih skritih stroškov.

Partner za dostavo je dostavna služba DPD. Če izdelek naročite pred 12. uro, vam bo paket poslan isti dan, razen ob vikendih in praznikih. Dostava traja 2-3 delovne dni od dneva pošiljanja. V primeru, da ga ne prejmete v roku 4 delovnih dni, nas kontaktirajte. Kurir vas bo poklical pred dostavo, in če niste doma, lahko vedno uredite drugo mesto ali čas dostave. Pri naročilu priporočamo, da določite naslov, kjer se boste nahajali naslednje 2-4 delovne dni zjutraj. Če ste v službi, napišite ime podjetja, naslov podjetja ter svoje ime in priimek. Pošiljka je diskretno zapakirana.

Ko naročate izdelke z naše uradne spletne strani, vam zagotavljamo hitro dostavo, najnižjo ceno in popolno diskretnost.

Naročanje izdelkov Regen50 je enostavno in hitro, nakup je diskreten, plačilo pa 100% varno.

Naročite Regen50 na enega od naslednjih načinov in zagotavljamo vam, da bo izdelek v vaših rokah ekspresno hitro:

1.) Z izpolnitvijo naročila s klikom na povezavo Naročilo v zgornjem ali spodnjem desnem delu naše spletne strani (izberite izdelek in količino, v nadaljevanju kliknite na nakupovalno košarico, vnesite podatke za dostavo, izberite npr. Plačilo po povzetju in kliknite naprej).

2.) Preko e-pošte na info@regen50.si. V sporočilu nam napišite podatke za odpremo pošiljke (ime, priimek, naslov, poštna številka, če želite kapsule, kremo ali komplet ter količino). Ko bomo prejeli vaše e-poštno sporočilo, boste prejeli povabilo za plačilo preko PayPala.

Vaše naročilo bo oddano po prejetju plačila. Vsi vaši osebni podatki bodo obdelani v skladu z veljavno politiko zasebnosti, vedno z maksimalno zaščito vaše zasebnosti in anonimnosti. Vaši osebni podatki bodo shranjeni zaupno in ne bodo razkriti ali dostopni tretjim osebam.

16. Enostavno naročanje, diskreten nakup in varno plačilo.

Naročanje Regen50 je enostavno in hitro, nakup je diskreten, plačilo pa je 100% varno. 

Spoznali ste se z našim izdelkom, ga potrebujete nujno in ga želite dobiti že naslednji dan? Naročite Regen50 na enega od naslednjih načinov in zagotavljamo vam, da bo izdelek v vaših rokah ekspresno hitro:

1.) Z izpolnitvijo naročila s klikom na povezavo Naročilo v zgornjem ali spodnjem desnem delu naše spletne strani (izberite izdelek in količino, v nadaljevanju kliknite na nakupovalno košarico, vnesite podatke za dostavo, izberite npr. Plačilo po povzetju in kliknite naprej).

2.) Preko e-pošte na info@regen50.si. V sporočilu nam napišite podatke za odpremo pošiljke (ime, priimek, naslov, poštna številka, če želite kapsule, kremo ali komplet ter količino). Ko bomo prejeli vaše e-poštno sporočilo, boste prejeli povabilo za plačilo prek PayPala. Vaše naročilo bo oddano po prejetju plačila.

Kurir vas bo pred dostavo poklical in če niste na navedenem naslovu, lahko vedno uredite drugo mesto ali čas dostave paketa. Priporočamo, da ob naročilu navedete naslov, kjer boste naslednje 2-4 delovne dni zjutraj. Če ste v službi, napišite ime podjetja, naslov podjetja ter svoje ime in priimek. Pošiljka je diskretno zapakirana. V primeru, da izdelek naročite po 12 uri, pošiljko pošljemo naslednji delovni dan.


Plačilo je 100% varno.

Ponujamo vam tri plačilne metode s PCI compliance standard.

1. Varno plačilo s kreditno kartico (Visa, Mastercard, Maestro, Discover…) s PCI compliance standard. Payment card industry compliance zagotavlja varnost pri plačevanju s karticami. Številk kreditnih / debetnih kartic NE shranjujemo.

 

2. Plačilo preko PayPala: plačilo preko PayPala s kreditno kartico in brez PayPal računa.

3. Predračun (bančno nakazilo ali spletno bančništvo) – plačilo z bančnim nakazilom ali spletnim bančništvom


Vsi podatki v zvezi z vašo identiteto bodo obravnavani v skladu z veljavnimi predpisi o varstvu osebnih podatkov, vedno z največjo mero zaščite vaše zasebnosti in anonimnosti. Vaše osebne podatke bomo hranili kot zaupne in jih ne bomo distribuirali, objavljali, dajali na uporabo ali jih na kakršen koli drug način dali na razpolago tretjim osebam.

17. Ali je pošiljka poslana diskretno?
Diskretnost naših strank nam je zelo pomembna, zato bomo pošiljko poslali brez logotipa in brez oznak vsebine paketa. Kurir DPD ne ve, kaj je v paketu in lahko ste prepričani, da z vsebino paketa ne bo seznanjen nihče, razen vas.
18. Kako naročiti izdelek, če ne živim v Sloveniji?
Če želite kupiti izdelke Regen50 in ne živite v Sloveniji, jih lahko naročite na mednarodni spletni strani www.regen50.com ali nam pošljete svoje podatke za dostavo na e-poštni naslov: info@regen50.si in naše izdelke vam bomo poslali neodvisno od tega, kje se nahajate.

Secure Payment

ENOSTAVEN IN VAREN NAKUP

Diskreten nakup in varno plačilo. Možnost plačila ob prevzemu izdelka. > Več...

delivery

BREZPLAČNA IN DISKRETNA DOSTAVA

Brezplačna dostava za naročila nad 70,00 €. Vse pošiljke pošljemo ekspresno in v diskretni embalaži. > Več...